Information omkring montering af jordskruer

Oplev de mange fordele ved montering af jordskruer

Skruefundamentet er i sandhed fremtidens fundamentløsning. Ved at bruge skruefundamentet frem for det traditionelle støbte fundament, opnår man bl.a. følgende store fordele:

  • Meget miljøvenlig løsning
  • Mange års holdbarhed
  • Hurtig etablering af fundament

Når man foretager montering af jordskruer og dermed  får et skruefundament, udsætter man ikke jorden for påvirkning af udefrakommende naturmaterialer, som nedbrydes over tid. Det er både til fordel for jordmiljøet samt fundamentets levetid. Derudover er der ingen tørretid ved brug af skruefundamentet, og de kan belastes øjeblikkeligt efter installation. Det gør, at byggeriet kan opføres lige efter, og en garage kan i teorien laves på blot én dag.

Til rækken af fordele kommer også, at du slipper for at grave og køre jord væk, slipper for brug af gravemaskine, slipper for grus og cement samt skruernes store anvendelighed (de kan f.eks. også installeres under vand).

Sådan foregår montering af jordskruer

Jordskruer kan fint installeres igennem eksisterende belægning. Her fjernes blot en flise, eller vi graver et mindre hul. Alternativt varetager vi også gerne den fulde installation, men det er også muligt at installere jordskruerne selv. Vi har stor erfaring og ekspertise med at levere skruefundamenter til lette byggerier.

U-serien er en serie, hvor dine muligheder for alsidige skruefundamentløsninger er mange.

Skal du derfor fundamentere en terrasse, et skur, en havepavillon eller lignende, er U-serien et oplagt valg. Skruerne er forholdsvist nemme at håndtere, og de bruges således af både håndværkeren og gør-det-selv-manden. De er særligt egnede til mindre og mellemstore byggeprojekter. Har du spørgsmål til serien og dets muligheder, er du velkommen til at henvende dig for at høre mere. 

Er du i gang med et byggeri, der kræver rem eller et kraftigt fundament?

Hvis du er i gang med et byggeprojekt, som kræver denne styrke, er serien M 76 og V 76 et oplagt valg. Disse skruer kan også monteres af de fleste, og de bruges typisk til større byggerier. Større byggeprojekter kan f.eks. være carporte, kolonihavehuse, trædæk eller lignende. Har du et projekt, som ikke er nævnt her, er du velkommen til at henvende dig. Du kan være sikker på, at vi har løsningen. 

Skal du i gang- eller er du i gang med et stort byggeprojekt?

M 89 og V 89 serien er ideel ved store byggeprojekter, som kræver solide grundløsninger. Det er f.eks. i forbindelse med store byggeprojekter som kolonihavehuse, sommerhuse samt diverse lignende byggerier. Vores skruer skruer inden for denne serie kan holde til større belastning og er yderst slidstærke. Af den grund kan de også benyttes til grundløsninger. Montering af M 89 og V 89 serien er en metode, som ofte er svær. Derfor bør man altid have en erfaren ti at udføre denne type montering og installation.  

Skal du i gang med et stort byggeprojekt, som kræver en solid fundamentløsning?

M 114 og V 114 er en serie, som er ideel ved store byggeprojekter og fundamentløsminger. Skruerne, inden for M114 og V114-serien, har hver i sær en meget stor diameter. Disse skruer er  yderst velegnede til brug i forbindelse med store byggeprojekter. For at nævne blot få af mange løsninger, som denne serie kan løse, er byggeprojekter i forbindelse med helårshuse, sommerhuse og kolonihavehuse. Man bør kun montere disse skruer, hvis man har stort kendskab samt erfaring med avanceret boring.

V 140 serien er vores serie med de største skruer målt i diameter.

Disse skruer i denne serie er specielt velegnede ved store projekter. Det betyder, at V 140 serien er det oplagte valg, hivs du er påbegyndt et stort byggeprojekt, som f.eks. et helårshuse, en kontorbygning, et sommerhus samt andre opgaver, hvor der skal være laster på op i mod 20 tons pr. skrue. Er du i tvivl om, hvorvidt V 140 serien er noget for dig, kan du henvende dig og høre meget mere.