Skruefundamentfirma i Ølstykke i Nordsjælland

Er du på udkig efter et skruefundamentfirma i Ølstykke i Nordsjælland, der er solidt og med bæredygtigt fokus? DJ Skruefundament har eksisteret siden 2018 og har opbygget stor ekspertise inden for skrueløsninger til erhverv og private på hele Sjælland.

Hos DJ Skruefundament, ved vi, at der er mange ting, man skal have styr på, når man påbegynder et byggeprojekt. Har du derfor spørgsmål til processen, eller ønsker du at høre mere om din muligheder, kan du altid tage kontakt.

En del af DJ Boringer

DJ Skruefundament er fra 2019. Vi har specialiseret os i professionelle løsninger med skruefundamenter til erhverv og privat. Der er aldrig to opgaver, der er ens, og af den grund tilbyder vi altid skræddersyet løsninger.

DJ Skruefundament er den seneste udspringer af DJ boringer, som vi har et meget tæt samarbejde med. Vi kalder DJ Skruefundament for lillemoderen til DJ Boringer. Lad os vide, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig i mål med.

Kvalitet

Der er ingen tvivl om, at vores fokus er på kvalitet. Vi udfører kvalitetsløsninger for erhverv og privat til kunder på hele Sjælland.

Garanti

Afhængig af hvilken løsning du vælger, er du altid dækket ind under en række forsikringer. Sammen finder vi en løsning.

Holdbarhed

Der er ingen tvivl om, at skruefundamentet er fremtidens fundament. Metoden er solid, bæredygtig og CO2 besparende.

Erfaring

Vi har opbygget stor ekspertise i selv de mest avancerede projekter. Vi står klar til at hjælpe dig i mål ud fra vores erfaring.

Fordele ved vores skruefundamentfirma i Ølstykke i Nordsjælland

Følg vores arbejde

DJ Skruefundament er på Facebook. Er du nysgerrig på vores arbejde, eller vil du se billeder fra vores projekter i det daglige løb, kan du trygt klikke dig videre nedenfor. Vi opdaterer løbende siden med nyheder og nye projekter.